L'entrenador del Manresa, Andreu Peralta, va mostrar una gran satisfacció per un resultat ampli en un camp, el del San Cristóbal, «molt difícil. Ells es fan forts al seu terreny de joc però nosaltres, a diferència d'altres jornades, hem estat molt efectius al davant. El resultat es pot considerar enganyós perquè no ha estat tan senzill pot com semblar l'1 a 4 final. És ben cert, però, que els hem concedit poques arribades amb perill, només a pilota parada. Ja ens tocava un resultat així. Cada cop que muntàvem una acció de contracop els fèiem mal, hem estat resolutius. Llàstima que l'àrbitre ens ha anul·lat el cinquè».

Pocs minuts després d'iniciar-se la segona part, el migcampista del Manresa Miquel Àngel Luque va haver de ser substituït. Segons Peralta «per precaució. Ha sentit una punxadeta al bessó i hem optat pel canvi per evitar mals majors. Tampoc no hem utilitzat Walter Fernández. Amb el marcador clarament a favor no hem necessitat aquest jugador. Així tindrà una setmana més per recuperar-se de l'esquinç al turmell que es va fer la setmana anterior al Congost contra el Peralada».

Andreu Peralta, una jornada més, ha parlat de la igualtat que hi ha a la categoria: «Sempre hi ha alguna sorpresa. Nosaltres, és cert que feia tres setmanes que no guanyàvem, però amb només una derrota. Considero que l'equip està treballant bé i no hi ha negativitat, tot al contrari».

El tècnic del San Cristóbal, Oliver Ballagriga, ex de l'Avià, va comentar que «ens trobem en un bucle negatiu. Quan ens marquen primer ens enfonsem, no ens surt res i això ens complica molt la situació. En futbol tot són ratxes, però ara nosaltres estem malament, ens posem nerviosos si ens fan un gol; ens trobem en una baixada i no portem frens. El que hem de fer és almenys lluitar per canviar la dinàmica, perquè també és cert que hem fet bons partits, alguns en els quals hem merescut molt més».