El Casserres va aconseguir sumar la segona victòria de la temporada després de dominar davant d'un combatiu conjunt visitant del Valls de Torroella.

L'equip local, dirigit per Oriol Trasserra, va perdonar múltiples oportunitats clares de gol durant els primers 45 minuts. Abans d'arribar al descans, però, els locals van posar-se a davant amb un gol de Cano.

A la represa, els berguedans van ampliar les distàncies amb un gol de Macià, mentre que els visitants van retallar distàncies de penal, obra de Genescà. De nou, Cano va sentenciar els tres punts amb el definitiu 3-1 a 25 minuts del final.

El Berga B continua intractable una jornada més al capdavant del grup 1 després de vèncer a l'Olvan per 2-0. En el grup 2, el Sant Pau de Manresa perd pistonada i la Pirianica B se situa líder en solitari.