Després d'una molt mala ratxa de partits perduts, concretament quatre, el CG Puigcerdà va tornar a conèixer la victòria ahir i ho va fer contra l'equip que, probablement, menys esperaven guanyar: el líder i actual campió de lliga, el Txur Urdin basc. Tot i la sorpresa en el resultat (8-6), els homes de Salva Barnola van saber remuntar un marcador que tenien en contra a la primera part (1-2).

No va ser gens fàcil, ja que fins als 37 minuts de partit el CG Puigcerdà no va aconseguir capgirar el marcador i anava tota l'estona a remolc del conjunt basc fins al gol de Nacho Granell, màxim anotador del partit amb 3 tants, en el 5-4. El tercer període ja va ser absolutament dominat pel Puigcerdà.

Els de Salva Barnola aconsegueixen així un meritori triomf abans de descansar en la propera jornada. La mala ratxa de l'inici de temporada el fa estar, ara mateix, fora de les posicions de play-off, tot i que està empatat amb el CH Jaca, que té un partit menys que el CG Puigcerdà.