El davanter vilomarenc Jonathan Soriano va anotar el tercer gol del seu equip, el Girona, en la victòria al camp de l'Extremadura (1-3), un resultat que permet a la formació blanc-i-vermella situar-se a dos punts de les places de play-off d'ascens. El triomf era important, ja que es tractava del primer partit amb el nou tècnic, Pep Lluís Martí, a la banqueta.

El Girona va aprofitar els nervis del porter japonès Yamaguchi, que ahir debutava, per marcar els dos primers gols. Granell va estrenar el marcador amb una falta allunyada que es va empassar el porter i, tot seguit, Stuani va aprofitar un rebuig en curt per anotar, de cap, el segon.

A la represa, l'Extremadura va anar endavant i va reduir la distància amb un gol de cap de Kike Márquez, que reapareixia. A més, es va lesionar Stuani, però en el tram final una gran acció de Jairo per l'esquerra va servir perquè Jonathan Soriano, que fins ara no havia entrat gaire en els plans dels anteriors tècnics gironins, anotés a boca de gol.

Amb la victòria, el Girona és desè a la classificació però només a dos punts de la sisena posició, l'última que dona dret a disputar el play-off d'ascens i que ara mateix és per a l'Albacete. De la jornada d'ahir a la tarda va destacar la victòria del Saragossa sobre Las Palmas (3-0), que permet als aragonesos situar-se, també, entre els sis primers. La propera jornada el Girona jugarà a casa contra el Tenerife, un rival de la part baixa. Serà divendres a les nou de la nit.