L'equip femení del CG Puigcerdà va desplaçar la major part de la seva plantilla a Jaca per intentar sorprendre les aragoneses i emportar-se els punts, i ho van aconseguir per 0 a 6. Amb un bon primer període en el qual es va cimentar la victòria (0-4), les noies, que estrenaven equipació com a visitant, van trigar 13 minuts en anotar el primer gol de Gabriela Barangé. Un cop oberta la llauna, van caure tres gols més en poc més de 4 minuts: Barangé de jugada personal i tir de canell; Pareja rematant una centrada de la mateixa Barangé; i Merino després de robar una passada davant de porteria i definir perfectament.

Amb el partit decidit, el CG Puigcerdà va saber guardar forces per assegurar la victòria i evitar rebre cap gol. A la segona part, van sovintejar les accions de perill en els dos costats de la pista sense que es mogués el marcador (0-2).

En el tercer període, el ritme va ser menys constant i només les jugadores del CG Puigcerdà van aconseguir anotar (0-2), després d'un potent slap des de la línea blava d'Indira Bosch, que va entrar imparable a la porteria jacetana. El darrer gol de la tarda el va marcar Ainhoa Merino després d'una gran jugada de Judit Pareja.