El Tenea Esparreguera va aconseguir la tercera victòria de la temporada al grup C-A de la Lliga EBA, després de derrotar amb molta contundència el Maristes Ademar badaloní al pavelló Ramon Martí.

En els primers deu minuts hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (23-23 al final). En el segon quart, els jugadors del Baix Llobregat Nord van començar a prendre el control del matx i a mostrar-se superiors per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb nou punts d'avantatge en el marcador (46-37).

Tornant dels vestidors, la tònica va ser més o menys la mateixa, i els esparreguerins van ampliar la diferència fins al 68-45 amb el qual va finalitzar el tercer quart. El partit ja estava vist per sentència a favor dels locals, que en els deu darrers minuts no van patir en cap moment per sumar un nou resultat positiu. En la propera jornada, el Tenea Esparreguera visitarà la complicada pista del Mcnteam SESE barceloní, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 9 de novembre a partir d'un quart de set de la tarda.