El jove davanter de 21 anys de l'Igualada Rigat, Jordi Méndez, es manté com a màxim golejador de l'OK Lliga després de set partits ja disputats. Méndez ha marcat 14 gols, amb una mitjana de dos per actuació. La seva bona dinàmica personal es veu reflectida amb la gran trajectòria de tot l'equip que estrena tècnic, Francesc Linares. L'IHC acumula sis victòries per una sola derrota, l'encaixava fa deu dies a les Comes amb un líder, el Liceo, que marxa primer amb 21 punts, tres més que els jugadors anoiencs, que hores d'ara en duen 18 a la classificació.

Darrere de Méndez (14 gols), es troben a la llista dels anotadors de l'OK Lliga: Marc Tallada (11), del Liceo, i Pablo Federico Álvarez, del Barça. Ton Baliu, el capità de l'Igualada Rigat, n'ha marcat 8 fins ara i Sergi Pla en porta 7.

En la jornada d'aquest cap de setmana passat, l'Igualada es va imposar amb gran autoritat a casa del Girona per 3-7 amb una diana de Jordi Méndez. Fins ara, els seus partits més productius han estat contra el Calafell (4 gols), davant el Voltregà (3) i el Lloret (3).

L'Igualada jugarà dissabte, en pista pròpia, el matx de la vuitena jornada davant del Taradell, que és el penúltim classificat a hores d'ara dins de l'OK Lliga.