El Gimnàstic de Manresa juvenil no va poder sumar el tercer triomf del curs, després de deixar-se empatar en una jugada de córner al minut 96 davant del Mercantil. Ambdós equips van disputar una primera meitat molt anivellada. Els jugadors visitants, amb un joc molt directe, buscaven fer mal a un conjunt bagenc amb la possessió de la pilota.

A la represa, la dinàmica va canviar i el conjunt dirigit per Adrià Talavera va ser superior. En una jugada col·lectiva, Casanovas va desfer l'empat en el marcador. El Mercantil va reaccionar ràpid i en una jugada aïllada va poder empatar. Els jugadors escapulats van continuar dominant i Gómez va tornar a posar el conjunt local a davant amb el 2-1. Amb l'avantatge en el marcador, el Nàstic juvenil va controlar en tot moment les envestides dels visitants fins al minut 96. En l'última acció del duel i en un servei de cantonada, el Mercantil va rescatar un punt amb el definitiu 2-2.