El Sallent es va imposar còmodament al Torelló en un duel directe per allunyar-se de la zona baixa de la classificació. Els blaugrana van dominar el partit des del primer moment i van mostrar un nivell força superior al seu rival. En els primers minuts els locals van gaudir de diverses oportunitats per avançar-se en el marcador, però la manca d'encert de cara a porteria no els va permetre estrenar el marcador fins al minut 25, quan Moreno va aprofitar un sac de córner per fer el primer del partit. L'alegria no va durar gaire al Sallent, ja que ràpidament els visitants van posar les taules. Tot i això, abans que l'àrbitre senyalés el camí cap al túnel dels vestidors, Gómez va tornar a donar avantatge als sallentins.

La segona meitat va mostrar un partit força obert en què qualsevol dels dos equips podria fer gol, però van ser els locals els qui van perforar la xarxa visitant per posar una mica de distància amb el Torelló. Diaz, amb una excel·lent jugada individual, va superar la defensa i va definir lluny de l'abast del porter. A les acaballes del partit va ser Peñarrubia qui va aprofitar un rebuig després d'una centrada lateral per anotar el definitiu 4 a 1 i acabar de sentenciar la victòria del conjunt sallentí.