El Futsal Vicentí va sortir escaldat de la pista de Les Corts, en un duel que no va merèixer caure de tal forma. Els jugadors de Sant Vicenç de Castellet van pagar els errors defensius per encaixar una dolorosa derrota, després de dos partits sumant els 3 punts. Els bagencs van sortir amb els cinc sentits posats al partit. No deixaven que els locals s'aproximessin a la seva àrea i a nivell ofensiu aconseguien inquietar la defensa rival amb ocasions i amb una eficient pressió avançada. Tot es va començar a torçar, però, amb un error en la sortida de pilota del Vicentí, que els locals van aprofitar per avançar-se, 1-0. Els visitants van poder igualar, 1-1, però dos errors defensius més van col·locar el 3-1 abans del descans. El marcador no era del tot just, ja que no reflectia els esforços d'ambdós equips. A la represa, una diana local als 4 minuts va deixar molt tocats els bagencs, que no van deixar de lluitar per escurçar les diferències, però sense sort. Els locals, amb el marcador a favor, van jugar a plaer, foradant, fins a quatre cops més, la porteria visitant, 8-1.