El jugador espanyol Rafa Nadal pateix una distensió al recte abdominal dret però viatjarà a Londres amb la intenció de participar en les Finals ATP.

Nadal, que acaba de recuperar oficialment el número 1 de la classificació mundial, va notar una molèstia durant l'escalfament del seu partit davant el canadenc Denis Shapovalov. En la roda de premsa posterior va explicar la seva sensació que alguna cosa s'havia "trencat", però tres dies després les seves perspectives són més optimistes.

Segons ha informat el seu departament de premsa, el número 1 del món està "seguint un tractament específic de la zona" i tornarà a entrenar-se aquest dimecres.

D'aquesta manera, el balear segueix endavant amb el seu pla de participar en el torneig de 'mestres', que es disputarà del 10 al 17 de novembre a l'O2 de la capital anglesa. A més d'intentar guanyar un dels pocs tornejos importants que encara no figuren en el seu palmarès, també tindrà la missió de defensar el seu número 1, que Novak Djokovic pot arrabassar-li abans que acabi la temporada.