El World Trade Center Barcelona acollirà, el divendres 15 de novembre, la vuitena edició del Dia de l'Entrenador. L'acte, organitzat pel Comitè Tècnic d'Entrenadors i l'Escola d'Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol, estarà centrat en l'impuls que vol donar al futbol i al futbol sala amateur perquè facin un pas endavant les properes temporades. Per tant, la nova campanya, «Tots som un equip», tindrà un gran protagonisme.

A banda de les ponències i la taula rodona, es lliuraran premis als entrenadors catalans, tant de futbol com de futbol sala, que han assolit els èxits més rellevants durant la campanya 2018-2019. Entre els escollits hi ha el sallentí Gabriel Garcia de la Torre ( Gabri), el callussenc Gerard Pusó, l'olesà Jordi Barrero i el martorellenc Jordi Gay. També, Josep Oriol Alsina, Alberto Aybar Ceacero ( Peque), Franc Artiga i Andreu Plaza.

En futbol, Gabri ha estat seleccionat per haver-se proclamat campió de Primera Catalana amb l'Andorra i ascendir a Tercera Divisió, que posteriorment va ser a Segona Divisió B en ocupar la plaça vacant que va deixar el descens administratiu del Reus Deportiu.

En futbol sala, Jordi Gay va assaborir novament la mel del triomf en proclamar-se campió d'Espa-nya amb la selecció catalana sub-20 femenina de manera brillant a Madrid. Gerard Pusó, després de proclamar-se campió d'Espanya amb la selecció catalana aleví de futbol sala el curs 2017-2018, va tornar a repetir la fita de la campanya anterior amb la selecció catalana infantil masculina. I Jordi Barrero, per aconseguir el Campionat d'Espanya amb la selecció catalana benjamí de futbol sala, després d'haver fet història en aixecar el Campionat d'Espanya amb el combinat infantil femení per primera vegada.