El World Trade Center Barcelona acollirà, el divendres 15 de novembre, el 8è Dia de l'Entrenador. L'acte, organitzat pel Comitè Tècnic d'Entrenadors i l'Escola d'Entrenadors de la Federació Catalana de futbol, estarà centrat en l'impuls que vol donar al futbol i futbol sala amateur perquè doni un pas endavant durant les properes temporades. Per tant, la nova campanya 'Tots som un equip' tindrà un gran protagonisme. A banda de les ponències i la taula rodona, es lliuraran premis als entrenadors catalans, tant de futbol com de futbol sala, que han assolit els èxits més rellevants durant la campanya 2018-2019. Entre ells, el sallentí Gabriel Garcia de la Torre 'Gabri', el callussenc Gerard Pusó, l'olesà Jordi Barrero i el martorellenc Jordi Gay. També Josep Oriol Alsina, Alberto Aybar Ceacero 'Peque, Franc Artiga i Andreu Plaza.

En futbol, Gabriel Garcia de la Torre 'Gabri' per proclamar-se campió de Primera Catalana amb l'Andorra, i ascendir a Tercera Divisió, i posteriorment a Segona Divisió 'B' en ocupar la plaça vacant que va deixar el descens administratiu del Reus Deportiu.

En futbol sala, Jordi Gay va assaborir novament la mel del triomf en proclamar-se campió d'Espanya amb la selecció catalana sub 20 femenina de futbol sala de manera brillant a Madrid. Gerard Pusó, després de proclamar-se campió d'Espanya amb la selecció catalana aleví de futbol sala el curs 2017-2018, va tornar a repetir la fita la campanya anterior amb la selecció catalana infantil masculina. I Jordi Barrero per aconseguir el Campionat d'Espanya amb la selecció catalana benjamí de futbol sal, després de fer història en aixecar el Campionat d'Espanya amb el combinat infantil femenina per primera vegada.