Un Baxi de menys a més va trencar ahir la condició d'invicte del Türk Telekom a Europa.

Edge marca diferències (13-18)

Malgrat les errades inicials de Toolson en el tir i els bàsquets de Baygül, el Baxi va aconseguir posar-se al davant després d'un triple del nord-americà i l'esforç en el rebot ofensiu de Vaulet. Ferrari intentava dominar la situació i va aconseguir anotar dos tirs lliures i un triple per situar el 10-8, però el Türk Telekom va trobar primer els centímetres de Fall i, sobretot, el canell de Safak Edge, que amb dos llançaments de tres consecutius va posar un preocupant 13-18, a tres minuts per al primer descans. Els 180 segons restants van ser un recital d'imprecisions per part de totes dues bandes.

Estira-i-arronsa (34-39)

El segon quart va començar millor per als locals. Dos bàsquets de Báez, una esmaixada de Magarity i una entrada de Davis van obligar el tècnic otomà a demanar temps mort (21-20). Però el Türk Telekom va trobar un altre tirador, aquest cop Turen, el qual, amb dos triples, va capgirar la situació (23-28). Tot i un triple de Toolson, l'encert de Campbell va fer obtenir més avantatge al Türk Telekom (28-35). Magarity i Fer-rari, aquest amb una gran safata, van posar el 32-35, i el Türk Telekom va anar al descans cinc punts a dalt.

Defensa, Jou i Toolson (55-54)

L'inici del tercer quart va tenir un gran protagonista, un Guilem Jou que va anotar dos triples, el segon amb addicional, per posar el 42-43. El Baxi havia de seguir lluitant amb el joc del gegant Fall a la pintura i amb les errades de Davis en atac. Tot i que l'equip d'Ankara es va escapar (42-48), Ferrari va tornar a posar el llaç amb un triple (45-48) abans d'una antiesportiva de Davis. La gran defensa de Sima sobre Fall i un bon bàsquet del reaparegut pivot gironí van igualar el partit a 49 punts a 3.14 segons per al final. Eren els millors minuts del Manresa. Toolson eixamplava el resultat fins al 55-51 i Baygül deixava la diferència en un sol punt.

Punts decisius i control (80-75)

El bon moment del Baxi es va mantenir a l'inici del darrer període. Entre Báez i Magarity van obligar, de nou, el tècnic turc, Bürak Goren, a demanar temps mort amb 64-58. Els seus homes no trobaven la manera de trencar la defensa local i Ferrari posava el màxim avantatge (67-60) amb un triple. Hunter reduïa la diferència amb un altre tir de tres amb falta d'atac per obrir la cama (67-63) i Davis no completava un 2+1 a falta 4.52 segons (69-63).

El Türk Telekom tornava a buscar Fall a dins i, aquest fet, acompanyat d'un triple i de tres tirs lliures de Hunter, atorgava de nou avantatge als visitants (69-71). En els minuts posteriors es van encongir els canells, però Ferrari va trobar dos tirs lliures i va tornar a avançar el Baxi (73-71). Fall va empatar amb un bàsquet, però va errar l'addicional. Tot seguit, Ferrari va eliminar Campbell i va situar el 75-73, igualat per Baygül (75-75, a 1.12). Va ser quan va arribar un triple decisiu de Toolson (78-75) i una falta en atac de Baygül sobre Sakho. A més, una altra personal de Safak va donar dos tirs lliures a Ferrari (80-75). En el tram final, Hunter va poder reduir distàncies amb un triple i, després, amb un contraatac, però va fallar i Davis i Ferrari ja es van quedar la pilota fins al final del partit.