El Reial Madrid intentarà no complicar-se el seu futur en la Lliga de Campions i deixar enrere el seu empat sense gols davant el Betis aconseguint una necessària victòria avui al Santiago Bernabéu (21.00 hores) davant el Galatasaray, cuer del seu grup i que tractarà d'aprofitar qualsevol indici de dubte dels de Zinédine Zidane.

Els blancs van salvar fa unes setmanes el seu primer matchball europeu en batre en l'Ali Sami Ien d'Istanbul als de Fatih Terim per la mínima (0-1) i sumar tres punts que van llançar una mica de llum en el seu camí cap als vuitens, que tot fa indicar que, si el confirma, serà com a segon pel sòlid avantatge d'un PSG que si gana al Bruges a París s'assegurarà ser primer.

Però el principal objectiu del conjunt madridista no és el de barallar per tenir l'avantatge de camp als vuitens de final sinó el d'agafar per fi una bona ratxa de resultats que portin una calma necessària en l'equip. Això podria ajudar a millorar en el joc dels de Zidane, que encara és sense consistència tant a casa com a domicili i els mals resultats no han beneficitat a que puguin enfocar els seus objectius en aquest sentit.

La golejada davant el Leganés (5-0) no va tenir continuïtat davant el Betis (0-0), amb qui va pagar la manca de regularitat en l'encert de cara a porteria. Benzema només ha fet un gol de penal en els seus últims quatre partits i sembla que la dependència del francès es fa encara major per a un Reial Madrid sense gol.