Després de quatre jornades de competició, el grup A on es troba el Baxi Manresa es va aclarint. Els resultats d'ahir van demostrar que ni el Lietkabelis lituà ni el Torun polonès, els dos equips que han estat derrotats al Nou Congost, no tenen gaires possibilitats de fer el pas cap a la ronda següent. Amb un inapel·lable 95-113, el potent conjunt del Sàsser es va imposar a Polònia mentre a Oostende el Filou es desfeia per 14 punts del Lietkabelis lituà que ha encaixat quatre derrotes.

El Dinamo Sàsser de Sardenya va decidir la victòria gràcies a un darrer parcial de 15-32, i va destacar l'actuació de Dwayne Evans, que va ser autor de 29 punts. Per part dels polonesos, en va fer 30 Chris Wright. Els locals van fer 7 triples, i el Sàsser el doble (14).

El Filou Oostende tampoc no es va deixar sorprendre, tot i que en el primer quart (15-23) va ser el Lietkabelis el dominador. Amb els 23 punts de Brian Angola, ben acompanyat per Thompson (16) i Van der Vuurst (12), els belgues es van imposar. Zeljko Sakic va fer 12 punts per al Lietkabelis.

Nova derrota del Burgos

Malament li van anar les coses, en partit del grup B, al San Pablo de Burgos de Joan Peñarroya, que va ser derrotat al Coliseum (78-82) per un Pau Orthez que fins ara no coneixia la victòria. La sorpresa va ser encara més gran perquè, en arribar al descans, els castellans anaven al davant per 50-29. És la cinquena derrota seguida, entre ACB i Champions, del Burgos que va tenir en Earl Clak (17 punts) el seu màxim anotador. El conjunt francès es va agafar al gran encert de Nicolas de Jong (35).

Ben al contrari, l'Iberostar és el líder del grup C gràcies al triomf a la pista del Nymburk per 68-78, on va destacar Marcelinho Huertas (9 assistències), Shermadini (15 punts) i Konate (17).

L'altre equip de lliga Endesa en la Basketball Champions League, el Casademont Saragossa juga a la pista del Neptunas Klaipeda lituà amb un balanç de 2-1.