Un dels temes que preocupa més el Baxi, ara mateix, és la resolució del cas Jordan Davis. El llum verd al seu passaport no arriba i, tot i que Pedro Martínez va negar ahir que es posin una data límit per arreglar la situació, també va dir que «no és bo que s'allargui». L'entrenador va admetre que «el primer afectat és ell mateix, ja que suporta pressió i això condiciona el seu rendiment.

Així l'entrenador barceloní va afirmar que no hi ha cap data límit «més enllà del grandíssim interès que la decisió sigui com més aviat millor. No podem tenir una data perquè ningú no ens l'ha donada. De tota manera, això no pot continuar gaire temps perquè no és bo per a ell, ni per a l'equip».

Jordan Davis ja es va perdre el partit de diumenge passat contra l'Iberostar Tenerife, després d'haver disputat els quatre primers de lliga, per la tornada de Ryan Toolson, que ocupa una de les dues places d'extracomunitaris de l'equip. L'altra és per a David Kravish en una decisió que Pedro Martínez va assegurar diumenge passat, després de la derrota contra el conjunt insular al Nou Congost, que és inamovible «si no és que una lesió ens hi obligui». Davis va jugar dimecres contra el Lietkabelis, amb 9 punts i un ter-rible 4 de 17 en tirs de camp.

Moltes dificultats

El cas Davis és un més dels problemes que Pedro Martínez va assegurar que té per formar una covocatòria en cada partit. «Estem en un moment de dificultats per diversos factors. Tenim la necessitat de presentar en una competició uns jugadors i, en una altra, uns altres, i això condiciona la presa de decisions». Va donar per segur, això sí, que «diumenge Jordan Davis no juga, i ja veurem a partir d'aquí».