Tot semblava perdut pel València al descans. Els de Celades, que seguien sense mostrar la seva millor imatge, van marxar al vestidor amb derrota a casa contra el Lilla, el rival més fluix del seu grup. Un gol d'Osimhen va encendre les alarmes a Mestalla, però la reacció de l'equip va ser més bona que mai (4-1). A les acaballes de la primera part, l'equip ja va començar a dominar el joc, però no va ser fins la segona part que va mostrar la seva millor versió, sobretot des de l'acomiadament tan polèmic de Marcelino Garcia Toral.

Parejo va empatar el partit de penal i un gol en pròpia porteria posava per davant al conjunt valencià. Kondogbia i Ferrán Torres van certificar la remuntada i van donar de manera definitiva els tres punts al València. Ara mateix està empatat amb el Chelsea i l'Ajax, que van ser els grans protagonistes de la jornada d'ahir amb un festival de gols a Londres (4-4), fins i tot amb un anul·lat pel VAR als de Frank Lampard que hagués suposat el 5-4. El partit va ser tan boig que els visitants van acabar el partit amb 9 jugadors després de les expulsions dels defenses Daley Blind i Joel Veltman.

Una altra de les grans sorpreses de la jornada es va produir en l'altre partit del grup del FC Barcelona. El Borussia Dortmund va remuntar un 0-2 en contra (3-2) davant l'Inter de Milà gràcies a un doblet del lateral Achraf, exjugador del Reial Madrid pel qual el club blanc encara té dret a compra. És el segon doblet del lateral marroquí en aquesta Champions i és, sens cap mena de dubte, una de les grans revelacions de la temporada a Europa. Aquest partit deixa molt tocat a un Inter que abans d'aquest enfrontament tenia l'avantatge de gols a favor en la classificació i que ara es queda pràcticament sense opcions per ser als vuitens de final.

Pel que fa el gran rival del Manchester City a Anglaterra, el Liverpool, va guanyar a casa per la mínima contra el Genk belga (2-1) en un partit marcat per les suplències dels de Klopp, que saben que tenen un enfrontament clau contra el Manchester City diumenge.