Va arribar amb molt menys soroll que Vinícius, però en qüestió de partits l'ha avançat i, després de l'exhibició d'ahir, pocs dubtes tindrà Zinedine Zidane del talent de Rodrygo. El jove futbolista brasiler de només 18 anys va marcar tres gols, dos en els sis primers minuts de partit, en la pallissa del Madrid contra el Galatasaray (6-0) i, a més, abans de finalitzar la primera part també va donar una assistència a Benzema.

La primera part del Reial Madrid va ser definitiva, i és que els blancs ja guanyaven 3-0 abans del primer quart d'hora de partit. Si els dos primers van ser de Rodrygo, el tercer el va fer Sergio Ramos de penal, després de ser revisat en una entrada molt dura a Kroos. En el primer període es va haver de retirar lesionat Marcelo, que havia connectat de forma magnífica amb Rodrygo en assistir-lo en els dos primers gols. Benzema també va marcar dos gols i el jove brasiler va acabar de rematar la gran nit amb un triplet.

Un dels fets més destacats de la jornada d'ahir a la Lliga de Campions la va protagonitzar el Manchester City. Els de Guardiola van salvar un punt contra l'Atalanta (1-1) però van haver de patir de valent per culpa d'una situació surrealista. El porter titular citizen, Ederson, es va lesionar, i el suplent, l'exblaugrana Claudio Bravo, va ser expulsat en una jugada polèmica per una entrada que va evitar el 2-1 a favor dels italians, ja que Ilicic marxava sol. Guardiola va prendre la decisió de posar de porter el defensa Kyle Walker i va aturar amb molts dubtes una falta directa de l'Atalanta. El Manchester City va intentar jugar el mínim de temps possible i que el rellotge anés passant. Finalment, el plantejament li va funcionar bé i el partit va acabar amb empat contra un Atalanta que no va saber aprofitar-se de la situació favorable.

Primera derrota de l'Atlètic

El Bayer Leverkusen va aconseguir guanyar l'Atlètic de Madrid (2-1) a casa gràcies a un gol de Thomas en pròpia porteria i un altre de Kevin Volland. Álvaro Morata va escurçar la diferència al minut 94, però ja era massa tard per empatar. D'altra banda, la Juventus va tornar a patir contra el Lokomotiv de Moscou a domicili però va salvar-se amb un gol al minut 93 de Douglas Costa (1-2).