Una mala segona part del Cadí, amb pèrdues constants de pilota i males decisions en el tir, va frenar la bona dinàmica mostrada a l'EuroCup. El Landes, que havia tingut molts problemes per vèncer a casa les urgellenques, va fer valdre l'ofici en el matx jugat anit a la Seu. Les defenses zonals alternatives també van ser decisives.

Moore i Gayé, de les millors dels seus respectius equips, van protagonitzar els compassos inicials. I més i tot. Les dues pivots van mantenir una lluita dura que durant molts minuts, també gràcies a una bona aportació de Yurena Díaz i un parell de bàsquets de Wiese, va donar un molt bon resultat al Cadí. De fet, les urgellenques van arribar a tenir fins a vuit punts de marge (30-22 min 16) gràcies a encert ofensiu superior al primer temps. A la segona part, però, el decorat va canviar i, gràcies a l'impuls que van donar tres bàsquets seguits de l'exjugadora del Cadí Ana Suárez, el Landes es va avançar fins al final (39-44). És cert que les dianes de Nogic des del triple van intentar frenar la sagnia local, però les males decisions en les passades i en el tir, empeses en molts moments per la intensa defensa visitant, van condemnar el Cadí a la derrota.