El Foment Cardoní va dur a terme l'onzè Trofeu de la Sal, en el qual hi va prendre part el Solsona Patí Club amb un equip nombrós.

En el nivell B van competir Laia Jounou i Marc Ruiz. Tots dos van fer un programa correcte que els va permetre situar-se a la part alta de la classificació: Jounou en la sisena posició i Ruiz en la setena. Uxía Simón i Mireia Vila van ser les patinadores més joves del club solsoní, en promoció. Simón va ser quarta i Vila, desena.

En la categoria D, Ariadna Esteve i Júlia Puig van ser vuitena i novena, respectivament.

Leire Jiménez i Núria Vila van competir en la categoria C, en la qual van assolir la sisena i la tretzena posició, respectivament. En certificat va participar Lluïsa Sala, que va ser acabar en la tretzena posició.

En la categoria infantil D-E-F va participar Marina Albets, que va dominar la competició i va superar totes les rivals. En el grup nacional infantil A, Ares Navarro va fer un programa espectacular que la va situar com a subcampiona, tot i ser la participant més jove.

En la categoria nacional cadet A va patinar Núria Navarro, que va aconseguir la victòria després de realitzar una molt lluïda interpretació del seu programa.