L'Espanyol té gairebé assegurada la primera posició del seu grup a la Lliga Europa. Els blanc-i-blaus van destrossar un Ludogorets llastat per dues expulsions a la primera part i tenen quatre punts d'avantatge, i el gol average, sobre l'equip búlgar, que és segon. A més, es van beneficiar de l'empat sense gols entre el Ferencváros i el CSKA de Moscou en l'altre partit del grup i, tenint en compte que els búlgars i els hongaresos encara s'han d'enfrontar, ja van segellar la classificació matemàtica per als setzens de final.

Pablo Machín va fer les rotacions habituals entre els equips d'Europa i de la lliga i es va trobar aviat amb un gol a favor. Una acció de lateral a lateral va acabar amb centrada de Granero, gran control i orientació de Melendo i xut fora de l'abast d'Iliev. A més, vuit minuts més tard, el central brasiler Forster va cometre una errada i va haver d'agafar Campuzano quan anava cap a l'àrea. Vermella directa clara i tot més aplanat.

El gran moment del manresà Lluís López va arribar tot seguit. Córner, el porter que no mesura la sortida i el central bagenc s'estrena com a golejador amb el primer equip espanyolista.

La sentència va arribar passada la mitja hora, quan el col·legiat va indicar penal per mans de Goralski i va expulsar el jugador polonès per doble groga, segurament molt rigorosa vistes les circumstàncies. Vargas va transformar des dels onze metres.

La segona part va ser una passejada militar iniciada per un gol de Campuzano després d'una gran passada de Melendo. Pedrosa va anotar el cinquè i Chuky Fer-reira, que va substituir Campuzano, va anotar el sisè i definitiu. L'Espanyol podrà aparcar ara Europa uns mesos, amb els deures fets, i centrar-se en la lliga. Diumenge visita l'Atlètic de Madrid.