El JAB de Berga va completar una lluïda actuació en el Cros de sant Coloma de Farners, al qual va acudir amb atletes en les diferents categories i va aconseguir podis en la majoria de curses.

Cal destacar el tercer lloc que va assolir Núria Cascante en la categoria sènior femenina. Jessica Codina va ser la setena en la mateixa categoria absoluta.

En el grup dels promeses, hi va haver podi, amb un tercer lloc de Roger Camprubí, mentre que en la sisena plaça es va col·locar el berguedà Roger Comellas.

En la prova sènior masculina, el catorzè classificat va ser Jordi Comellas. En categories d'atletes més joves d'edat, els resultats per al JAB també van ser positius. En la cursa infantil femenina, Aina Civit va ser la quarta classificada. En els infantils masculins, cinquè lloc per a Biel Vázquez i el 28è per a Ferran Sala. Entre els benjamins, Ània Dalmau va ser la desena les nenes i Roc Gorch el 24è entre els nens. En la categoria open, el 15è va ser Alfonso López i el 17è, Jordi Simon.