El València va confirmar ahir la marxa de Mateu Alemany, que fins ara era el seu director general, un adeu que arriba mesos després que ja estigués a punt de succeir durant la convulsió estival que va viure el club. El directiu balear, que es va entrevistar a Singapur amb el màxim accionista de l'entitat, Peter Lim, i que posa punt final a dos anys al València, podria interessar al FC Barcelona, segons va informar dies enrere l'emissora RAC 1.

Alemany, en la seva arribada, la temporada 2017-18, va ser el gran valedor de Marcelino García Toral com a entrenador. Amb l'asturià a la banqueta, el València va arribar dos anys seguits a la Lliga de Campions i va guanyar la Copa del Rei passada, però disputes amb Lim per la planificació de la plantilla van acabar amb el tècnic al carrer. Ara el segueix Alemany.

El Barça sembla interessat en adoptar la figura d'un director general, que estaria per damunt dels actuals directors esportius i que està lliure al club blaugrana i ara assumeix Òscar Grau.