L'Atlètic de Madrid i el FC Barcelona es veuran les cares en els quarts de final de la Lliga de Campions femenina, segons el sorteig que es va fer ahir a Nyon. El clàssic estatal, per tant, es traslladarà al gran aparador europeu en una eliminatòria que viurà el seu primer capítol al Cerro del Espino el 24 o el 25 de maig, i la tornada es jugarà una setmana més tard a l'estadi Johan Cruyff.

Les blaugrana, líders actuals de la lliga, apareixen com a favorites. Tenen més experiència a Europa, després de disputar la final de l'any passat, i ja van derrotar les matalasseres per 6-1 en el partit de lliga que va enfrontar les dues formacions. L'Atlètic arriba a quarts per primer cop, després de deixar fora de combat, per un gol, el Manchester City.

El guanyador d'aquesta eliminatòria s'enfrontarà al de la que enfrontarà el Glasgow City escocès i el Wolfsburg alemany. Per l'altra banda del quadre, que a priori sembla més dura, hi ha el campió de les quatre últimes edicions, l'Olympique de Lió, que haurà de jugar els quarts contra el Bayern de Munic, amb la tornada a fora. Qui passi aquesta ronda jugarà les semifinals contra el gua-nyador de l'Arsenal-París Saint-Germain, amb la tornada a casa.