Triomf convincent fonamentat en el millor partit de lliga jugat pel Manresa FS aquesta temporada. Els manresans van golejar ahir, al Pujolet, el Calvià Palma Futsal (6 a 2) i van evidenciar la progressió del joc de l'equip en totes les facetes, amb especial èmfasi en la defensiva. El mestratge de Sito Rivera ha propiciat la segona victòria seguida dels bagencs, que se situen a la zona mitja de la taula classificatòria, amb 12 punts.

El domini inicial dels mallorquins va ser ahir un miratge. Els manresans es van assentar de seguida i van assumir la iniciativa transcorreguts tres minuts. Les primeres tres ocasions de gol blanc-i-vermelles es van produir entre els minuts 4 i 6, però va faltar encert en la finalització.

Un dèficit que es va corregir de seguida. Asis i Santa van situar el 2 a 0 a l'electrònic en poc més de seixanta segons i la proactiva pressió defensiva dels locals va impedir la reacció dels illencs. Per arrodonir un bon primer període, Lavado va marcar el 3 a 0 durant el darrer minut de joc.

A la represa, els manresans encara van millorar les seves prestacions. L'equip va combinar amb criteri i encert en atac i va mantenir la intensitat defensiva fins al 5 a 0. El quart gol bagenc va ser fruit d'una gran jugada col·lectiva culminada per Santa amb una plàstica vaselina. Rivera va reaccionar en detectar relaxació defensiva (5 a 1) i l'equip va mantenir el bon to fins segellar el triomf, tot i que el Calvià va jugar amb porter jugador els últims sis minuts.