El Reial Madrid va continuar amb la seva millora en el joc després de guanyar amb molta autoritat en la seva visita a l'Eibar, al qual va golejar per 0-4 gràcies a, segurament, el seu millor partit de la temporada, fiançat en una gran primera mitja hora en què va encarrilar el triomf amb tres gols.

Després d'un parell d'avisos, els jugadors dirigits per Zinedine Zidane van obrir el marcador, passat el quart d'hora, amb una diana de Benzema, que va enviar al fons de la xarxa una pilota que havia quedat sola. Abans que l'Eibar pogués reaccionar, Hazard va retallar un De Blasis massa impetuós i el penal conseqüent el va anotar Sergio Ramos. L'allau dels blancs va acabar amb una altra sortida col·lectiva plena de qualitat, amb assistència del belga a Lucas Vázquez i un altre penal de Cote, aquest cop materialitzat per Benzema, pitxitxi provisional ja amb nou gols. En tot just mitja hora de joc el partit ja estava pràcticament solventat.

En la segona meitat, els visitants van abaixar el ritme i l'afició d'Ipurua va somiar amb un gol que donés emoció. Però el Madrid va sobreviure en aquesta desena de minuts i, quan va poder recuperar el control de la pilota, va sentenciar. Modric, també amb un nivell més bo, va trobar Valverde sol en el balcó de l'àrea i el xut col·locat de l'uruguaià va acabar a la xarxa per firmar el seu primer gol com a madridista. A partir d'aleshores, els visitants van tornar a disminuir el ritme, però a l'Eibar també li va costar reactivar-se per buscar el gol de l'honor.