Pedro Martínez va analitzar la derrota del seu equip raonant que el Baxi havia jugat «francament bé a la primera part. I a la segona no hem estat tan bé en el nostre atac, però, sobretot, ha estat en la defensa on ens ha faltat frescor, i més físic. Hem concedit un excés de triples lliurats, hem especulat massa i en un partit davant d'un adversari directe no pots fer-ho, ho pagues». Sobre l'actuació d'un Luka Mitrovic que va ser un dels més destacats, va manifestar que «ha fet un bon treball, però ell ha estat com l'equip, de més a menys en el seu rendiment».

Preguntat sobre les raons per no tenir Toolson en els moments més decisius del darrer període, si era per algun problema físic de l'americà, Martínez va ser taxatiu: «Ha estat decisió tècnica». Pel que fa a Eulis Báez, que no va jugar en donar-se un cop al genoll esquer-re al darrer entrenament, el tècnic va afirmar que «la seva lesió és per estar de baixa durant un mes». I de la tècnica a Guillem Jou, a manca de 25'', després que els àrbitres li xiulessin falta quan defensava Marc Garcia, Martínez va dir que «la puc entendre ja que tots sabem que el Marc, en aquest tipus de jugades, fa molt teatre».

El manresà Marc Garcia, que va ser ahir l'heroi del Fuenlabrada, va declarar que «he de donar les gràcies als companys, ells m'han buscat i m'han ajudat. Hem sabut reaccionar, en aquesta pista pot passar de tot, hem tornat a treure el caràcter Fuenlabrada».