10 de novembre de 2019
10.11.2019
Regió7

Nou membres del Crossfit Manresa van ser a Esparta per fer la Trifecta

Quatre van assolir penjar-se la medalla de finisher

09.11.2019 | 23:50
Isaac Martínez va palesar a Esparta que pot competir en la categoria elit

La segona edició de la Spartan World Trifecta Championship, la cita mundialista anual de la franquícia de curses d'obstacles Spartan Race, que aplega a Esparta els esportistes disposats a completar, en un únic cap de setmana, les tres proves que conformen l'univers espartà –la Beast, la Super i la ràpida Sprint–, l'anomenada Trifecta, va tenir la presència de nou corredors de casa nostra del gimnàs Crossfit Manresa.

Els especialistes bagencs Elena Rueda i Isaac Martínez van mesurar les seves aptituds amb els millors corredors de curses d'obstacles del món. Isaac Martínez va culminar una temporada espectacular assolint la tercera posició entre el espartans d'entre 35 i 39 anys en la categoria age group. El navassenc va completar les tres proves en 5 h, 8' i 10'', mentre que l'artesenca Elena Rueda va assolir la 34a posició en la categoria elit femenina després de signar un registre de 7 h, 37' i 46''.

Irina Alejos, Asensio Campos, Juan García, Rubén Herráez, el corredor invident Teo Marco, Natàlia Martínez i Gerard Parés van participar en la categoria open amb l'objectiu de completar les tres curses. Quatre van assolir penjar-se la medalla de finisher.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.