«Al primer temps hem estat molt bé, crec que hem fet una de les millors primeres parts fins ara, però, a diferència de diumenge passat, no hem tingut efectivitat davant un equip al qual costa molt fer-li perill. A la represa ells han estat millors, tot i que hem treballat en tot moment per sumar el tres punts perquè nosaltres sempre volem ser protagonistes en els partits que juguem», va comentar el tècnic del Manresa, Andreu Peralta, després de jugar contra el Vilafranca al Congost.

L'entrenador dels manresans, davant la dificultat de la categoria, va admetre que «som conscients d'on venim i hem de continuar treballant amb humilitat, respectant els rivals. No podem parar aquí; hem d'insistir en el que ja fem bé, però millorar, és clar, en tot el que puguem. Cal ser ambiciosos i intentar guanyar cada setmana. Estic molt content del tipus de jugador que tinc, humil, treballador i guanyador. Ens agradaria que encara més gent s'enganxés als nostres partits».

A la banqueta contrària, Ivan César Moreno també va reconèixer que «la primera part ha estat d'ells. Nosaltres no hem pres bé les mides del camp, hem perdut moltes pilotes i ens han muntat algunes contres perilloses. A la represa, tàcticament hem millorat molt en un camp on és difícil no veure ocasions de gol. En aquesta segona fase hem estat superiors, però s'ha tornat a evidenciar que ens costa molt fer gols. També he temut que en alguna acció de contracop ens poguessin fer algun gol». Respecte del Manresa, Ivan César Moreno va dir que «és un equip que domina molts aspectes del joc. Té jugadors de nivell i, tot i que no es fàcil adaptar-se a la Tercera Divisió, ho estan fent».