Es va celebrar al pavelló municipal de Benicalap, a València, la fase sector del Campionat d'Espanya sènior entre les Federacions de València, Múrcia, Balears i Catalunya. D'aquesta competició, els tres primers de cada categoria de pes es classificaven per disputar la final que tindrà lloc a Madrid el dissabte 30 d'aquest mes de novembre.

Judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès hi van participar representant la Federació Catalana de Judo. Concretament, Cristina Juárez d'Esport7 va ser bronze en la categoria de -63 kg, i Ramon Roca del Judo Moià també va ser bronze en -90 kg.

De casa nostra també van participar-hi Raquel Romeu, que va ser quarta classificada en -48 kg, i Noèlia Jardo, Ruben Mani i Pau Muñoz, que no van poder classificar-se. Cal destacar que aquest sector est és d'un nivell molt alt i obtenir-hi una plaça per a la final és força complicat.

D'altra banda, el proper cap de setmana se celebrarà al pavelló municipal de Monzalbarba (Saragossa) la Copa Aragó de judo. Dissabte en categoria infantil i diumenge en cadet. El Centre de Tecnificació de judo del Bages i Moianès hi participarà amb un total de 26 judokes, que representaran els seus respectius clubs, Esport -7 i Judo Moià.