El Catalana Occident júnior va aconseguir ahir la desena victòria consecutiva de la temporada després d'arrasar en la seva visita a la pista del Santfeliuenc.

Els júniors manresans, que venien de dues victòries -claus per seguir líders- afrontaven aquest partit amb més tranquil·litat i amb l'equip recuperat i a to, amb l'absència de Marc Peñarroya, que continua lesionat. Des de l'inici, les coses es van posar de cara dels locals amb un parcial de 0-10 als pocs minuts del xiulet inicial. La diferència es va anar ampliant fins a un tercer parcial en el que l'avantatge màxim va ser de 40 punts. La inferioritat del rival feia presagiar el triomf. Només en un petit tram de partit els locals, amb una defensa en zona, van liquidar momentàniament l'anotació del Catalana Occident. No obstant això, els nou triples anotats dels manresans disparaven l'avantatge en el marcador. Si bé en en el partit anterior tot just passarien dels 50 punts, en aquest matx els júniors haguessin pogut superar amb escreix els definitius 88. Tanmateix, en el darrer quart, en el qual es va arribar amb un 33-71 a favor dels manresans, aquests van aixecar el peu de l'accelerador i el Santfeliuenc va poder empatar el període (19-19). Els locals, de fet, van fer un esforç durant tot el partit i, tot i veure's superats, no van abaixar els braços. El Catalana Occident va fer jugar 12 jugadors, el total d'efectius disponibles en plantilla, i 11 van aconseguir anotar. En canvi, el Santfeliuenc va pagar alguna altra baixa i la participació en el matx es va quedar en deu jugadors. Pel que fa a l'anotació, els júniors manresans van enregistrar xifres notables, amb el 55% en tirs de dos i el 31% en tirs de tres. Així, fins a quatre jugadors van arribar a sumar deu o més punts a Sant Feliu. En la propera jornada, el Catalana Occident rebrà un Granollers en hores baixes.