Triomf de valor del Sala 5 Martorell enfront de La Unión Santa Coloma. Els martorellencs van foradar sis vegades la xarxa visitant, en un gran partit que els serveix per apropar-se a les posicions capdavanteres i situar-se a només un punt del rival d'ahir. Una victòria d'equip, ja que el conjunt local va saber aprofitar els jugadors suplents, ahir, per tal de desconcertar el rival, que es va veure clarament superat. Els nois del Baix Llobregat van aconseguir anotar tres gols durant els primers vint minuts i van aconseguir un avantatge considerable, però no suficient, sabent de la qualitat dels jugadors de La Unión. En el segon temps, el Sala 5 Martorell va seguir amb el mateix guió, per intentar sentenciar l'enfrontament com més aviat millor. Així va ser, a un alt nivell, tant defensiu com ofensiu, els martorellencs van aconseguir sumar tres gols més, que van deixar el rival tocat i enfonsat. En els últims minuts la Unión va anotar el gol de l'honor, el 6-1.