La Joviat va aconseguir la primera victòria de la temporada en la desena jornada de la competició. Era el desè partit de lliga i la Joviat arribava amb un balanç de victòries i derrotes de 0-9. Des de l'inici de partit, les jugadores locals es van mostrar determinants en l'objectiu. La concentració amb la qual sortien a la pista no havia sigut tant notòria en la resta de partits d'aquesta temporada.

Així, les cadets van ser superiors fins al darrer quart, ja que van vèncer en els tres parcials anteriors. La por i el patiment que suposava aconseguir l'esperat primer triomf va estar a punt de jugar una mala passada a la Joviat; el darrer quart va ser de l'Hospitalet (4-11). Tot i els darrers m0ments d'incertesa, les manresanes, meritòries del triomf, finalment van poder assaborir-lo. Al mateix temps, el tir exterior també va ser un dels punts que es van millorar respecte als partits anteriors.