El Barça de Svetislav Pesic va ser el gran beneficiat del festival anotador que van protagonitzar el Coosur Betis i els blaugrana al Palacio de San Pablo i que va finalitzar amb un treballat triomf blaugrana. L'encert de Cory Higgins des de la línia de tres punts (8 d'11) i l'excel·lent lectura del joc i les assistències del base Malcolm Delaney en l'últim quart van decantar un partit vistós entre dos equips de diferent potencial.

El parcial inicial de 0 a 12 dels blaugrana convidava a pensar en una plàcida victòria catalana. No va ser així. L'equip de Curro Segura va reaccionar després de quatre minuts sense anotar i va capgirar tot seguit el marcador (16-14). El festival de triples d'ambdós conjunts ja era imparable. En finalitzar els deu minuts inicials, cada equip n'havia transformat cinc. La bona actuació de Tomic avançava el Barça (23-28).

El segon quart va ser trepidant i va finalitzar amb un igualat 45 a 48. Slaughter (4 triples) i Borg (2) van replicar l'encert blaugrana.

Una tècnica a Curro Segura a l'inici del tercer quart va ser el preludi d'un parcial de 0 a 7 que Higgins va estirar fins als 13 punts de marge al minut 24 (50-63). Malgrat tot, 11 punts seguits d'Obi Enechionya van permetre als sevillans retallar el desavantatge (63 a 67) i competir pel triomf fins a l'últim minut. El Barça és segon a la classificació, mentre que el Coosur suma només dos triomfs, com el Baxi Manresa i el Monbus Obradoiro.