L'Espanyol no va aconseguir sumar en un dels camps més complicats de la Lliga Santander, el d'un Atlètic de Madrid que no es troba en el seu millor estat de forma però que ahir va tenir prou força per remuntar el gol inicial de Sergi Darder. El conjunt de Pablo Machín, que té un calendari desfavorable fins al final de la primera volta de la competició, va avançar-se en el marcador però va ser superat pel rival, el qual va atacar més i que va posar en dificultats Diego López força vegades.

El partit, a més, no va començar bé per als blanc-i-blaus, perquè Naldo va haver-lo de deixar quan els locals ja havien posat en perill la porteria rival. L'equip de Simeone, però, va anar disminuint una mica la pressió i això va ser aprofitat per l'Espanyol per posar nerviosa la parròquia matalassera, que va esclatar amb xiulets contra el seu equip quan va perdre una esfèrica entre Koke i Thomas i va permetre que Darder, amb un xut llunyà, inaugurés el marcador.

Sense sort amb el VAR

L'equip de Machín, però, no va tenir sort amb el VAR en el descompte. Una internada per l'esquerra de Morata va trencar la defensa, i la centrada parabòlica del davanter va superar Diego López i la va rematar a gol Correa. L'assistent va invalidar l'acció per fora de joc de Morata, però el VAR el va corregir.

A la segona part, la pressió de l'Atlètic va ser millor. Felipe va reclamar un penal, però el gol va arribar quan Vitolo va connectar amb Morata i aquest va anotar el segon gol. Amb el partit ja perdut, Machín va fer entrar al camp un segon davanter, Víctor Campuzano, i l'Atlètic va poder jugar a la contra, tal com li agrada. Els blanc-i-blaus van anotar un gol, justament anul·lat, i en el temps de descompte Diego Costa va assistir perquè l'esbroncat Koke es redimís amb el 3-1 final.