El barcelonista Ivan Rakitic no podrà jugar amb la selecció de Croàcia davant Eslovàquia, en el darrer i decisiu partit del grup E de classificació per a l'Eurcopa del 2020, per un problema al tendó d'Aquil·les, com ha recollit el diari Nova list de la ciutat de Rijeka.

En declaracions a Nova list, el jugador ha assegurat que no pot estar disponible. «Lamento molt no poder ajudar l'equip en aquest partit però estic convençut que els meus companys tindran èxit també sense mi. Van superar Eslovàquia en el primer partit, en el qual tampoc no vaig jugar, i crec que ho faran també ara a Rijeka. Estaré amb ells amb tot el meu cor, ells ho saben».

La inflamació que té al tendó d'Aquil·les necessitarà un mínim d'una setmana de descans i Ivan Rakitic va notar el primer dolor en un entrenament amb el Barça.

Rakitic ha viatjat a Zagreb però no per jugar, sinó per passar una revisió amb els metges de l'equip estatal croat.

Liderada per Luka Modric, jugador del Reial Madrid, Croàcia ocupa el primer lloc del grup E en la lluita per entrar a la fase final de la propera Eurocopa. Els balcànics, subcampions al darrer mundial de Rússia, tenen 14 punts, i són al davant d'Hongria (12) i Eslovàquia (10).