La Salle Manresa S. Gol va obtenir la quarta victòria de la temporada al grup 3 de Primera Catalana, en aquesta ocasió al seu pavelló enfront del Sant Quirze.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que jugaven a un ritme baix (14-12 al final del quart). En el segon, els jugadors dirigits per Toni Mañosas van mostrar una superioritat incontestable i van aconseguir un contundent parcial de 31-7, que els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un clar 45-19.

A la segona meitat els bagencs van seguir amb una gran efectivitat, especialment en l'aspecte defensiu i en el llançament exterior, i van superar en tot moment un rival amb més físic. Això va fer que al final del tercer quart el partit ja estigués del tot sentenciat (61-40). En els deu darrers minuts el tècnic local va poder fer descansar els seus homes més importants i donar minuts als menys habituals, sense veure perillar el resultat en cap moment. L'única nota negativa del duel per als manresans va ser la lesió d'Albert Aguilera, que només va poder ser quatre minuts sobre la pista. En la propera jornada, La Salle Manresa S. Gol visitarà la complicada pista del Sant Nicolau de Sabadell, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge 17 de novembre a partir de les sis de la tarda.