Victòria meritòria i necessària del CH Sant Esteve Sesrovires, la segona de la temporada al grup D de Primera Estatal. Els jugadors d'Oliver Roy i Fran Cabrero van sorprendre el fins ara quart classificat a Sabadell (32 a 35).

El triomf es va fonamentar en una gran primera part (12 a 20). L'excel·lent execució de l'estratègia defensiva ideada per l'equip tècnic sesrovirenc i la pletòrica actuació del porter Carles Bonàs van propiciar l'avantatge de vuit gols.

A la represa, els vallesans van jugar amb més intensitat i, fins i tot, van aconseguir reduir el marge a només dos gols, però els del Baix Llobregat van mostrar la maduresa necessària per gestionar el seu avantatge. Víctor Ridao (10 gols) i Marc Turégano (5) van liderar l'atac de l'equip sesrovirenc.