El Club Bàsquet Vilatorrada no va poder aconseguir una nova victòria a la seva pista, ja que va caure derrotat en la visita del Club Natació Sabadell, en un matx que es va haver de resoldre després de dues pròrrogues.

La primera meitat va ser molt igualada, amb ratxes d'encert per part dels dos equips. Els visitants van dominar el rebot ofensiu i van disposar de nombroses segones opcions. Això va impedir que els bagencs obrissin un forat important al descans (34-28).

Tornant dels vestidors, els de Sant Joan de Vilatorrada van fer un bon inici, van apujar el nivell en defensa i van agafar deu punts de marge. Tot seguit, un parcial dels sabadellencs va tornar a igualar el duel. Es va arribar a un final anivellat, i Emmanuel Reyes va forçar la primera pròrroga amb dos tirs lliures. Els santjoanencs van poder evitar-la, però van fallar tres llançaments des de sota la cistella. El temps extra va ser igualat, i novament Reyes va enviar el matx a la segona pròrroga després de capturar un rebot ofensiu. En aquesta, els locals van notar el cansament acumulat i van acabar caient davant d'uns vallesans que van estar més encertats en els moments decisius.