El Barça jugarà amb l'Atlètic de Madrid una de les semifinals de la Supercopa d'Espanya, segons va decidir el sorteig celebrat ahir a la tarda a la Ciutat de Futbol de Las Rozas, seu de la federació. Aquest partit es jugarà a Aràbia Saudita, nova seu del torneig que tindrà un format de final a quatre, el dia 9 de gener, un dijous. El dimecres 8 s'haurà disputat el partit entre el València CF i el Reial Madrid. La final se celebrarà el diumenge dia 12. Aquest nou format obligarà a posposar una jornada sencera de la lliga però hi ha raons de pes: 120 milions d'euros, 40 per any, que pagarà Aràbia Saudita per acollir el torneig del 2020 al 2022.

En la cerimònia del torneig hi van participar quatre jugadors, els que representaven els equips que hi participen: Sergio Ramos, Saúl Ñíguez, Sergio Busquets i Josep Lluís Gayà.

L'estadi Rei Abdullah de Jiddah, a l'Aràbia Saudita, serà l'escenari de la Supercopa, la primera que es jugarà el gener amb un format de final a quatre, i les dones podran accedir als partits lliurement i sense restriccions, de manera que no hi haurà zones limitades per a elles. Fonts de la federació van ser les que van confirmar l'elecció de l'estadi de Jiddah. La Supercopa és l'única competició espanyola que pot disputar-se fora de l'Estat, per les directrius de la FIFA, i la RFEF ja va aprovar modificar el format per convertir-la en un torneig de quatre equips i que es jugués a l'estranger. El Barça i l'Atlètic són participants en ser els dos primers de la lliga 2018/19, el València CF com a campió de Copa del Rei, i el Madrid per ser el semifinalista de Copa amb millor historial, en ser l'equip barcelonista el subcampió després de perdre la final amb el València.