El CN Minorisa es va trobar amb un bon equip, el CN Badia, que en lloc d'imposar la seva qualitat tècnica es va decidir per imposar una duresa impròpia dels que volen practicar un bon waterpolo, el millor camí per guanyar.

Els vallesans van ser superiors (14-9), però els de Dani Calvo van saber respondre amb bon joc, que els va permetre mantenir-se en el partit amb dignitat. El primer quart va ser el de menys gols (2-1) per als de casa. Aquesta igualtat va encoratjar els manresans, la qual cosa va fer que els atacs fossin més agosarats, i així el marcador es va disparar amb un segon parcial de 5-3. Es va arribar amb 7-4 a la meitat del partit i certes esperances de lluitar pels punts. Fou llavors quan els del CN Badia, més veterans i amb més fortalesa física, van apujar la duresa en el joc, cosa que van pagar amb dues exclusions definitives per joc violent, però que els va servir en el seu objectiu de marxar en el marcador amb 5-2, com a parcial del tercer període. Amb el partit decidit (12-6), però amb dues baixes, el CN Badia no va poder superar els minoristes, que s'imposaren 2-3 en el darrer període de joc.

Els àrbitres van assenyalar nou exclusions temporals i dues de definitives més dos penals als jugadors locals, per dotze exclusions temporals i dos penals als visitants. L'alineació del CN Minorisa va ser: I. Prieto, E. Masplà 4, M. Puerta, R. Ruiz 2, G. Lafoz 1, O. Muns 1, X. Pelegrín, I. Ruiz, M.E. Bianco, T. Sala, A. Batanés 1 i Ll. Villaró.