La baixa de diverses jugadores, algunes de bàsiques, va condicionar la resposta del CN Minorisa femení en el seu desplaçament al feu d'un CN Sabadell B que, amb jugadores molt joves, algunes de valor contrastat, es va mostrar clarament superior.

La rèplica de les manresanes va ser digna, amb un intercanvi d'oportunitats i gols interessant que va permetre un partit distret i que va donar una immillorable oportunitat d'agafar experiència a les jugadores manresanes que han disposat de menys minuts fins ara. El primer quart va ser per a les amfitriones (4-1) i també el segon (3-1). Després del canvi de camp, les atacants manresanes van afinar la punteria (4-3), però en el quart parcial el cansament va portar a un 6 a 2.