El jugador del FC Barcelona Ivan Rakitic no va tenir problemes a mostrar els seus sentiments en el programa de Jorge Valdano a Movistar + que s'emetrà demà i va reconèixer que està «trist, igual que la meva filla petita quan li prenen una joguina» perquè, segons explica el croat, a ell li han pres la pilota als 31 anys i després de cinc temporades i mitja al club.

«M'agrada mostrar els meus sentiments. Quan cal plorar no hi ha problema i quan cal celebrar soc el primer a fer-ho, endavant», va afegir Rakitic, que respecta la decisió del seu entrenador Ernesto Valverde, però la lamenta després del seu rendiment des que vesteix la samarreta blaugrana durant aquests anys.

Rakitic, que ha perdut la titularitat després de l'arribada al Barça de Frenkie de Jong, ha jugat aquesta temporada 255 minuts repartits en 10 partits, set de Lliga i tres de Champions, i suma dues trobades consecutives sense participar ni un sol minut, davant el Llevant i el Celta de Vigo.

Partit solidari a Cartagena

Fins a sis jugadors del primer equip ha convocat Ernesto Valverde per al partit amistós que es jugarà avui (19 hores) entre el Cartagena i el FC Barcelona a la ciutat murciana en solidaritat amb els damnificats per les recents riuades a la zona. Tots els beneficis de les entrades del partit aniran destinats a les víctimes.

Piqué, Dembélé, Sergi Roberto, Neto, Junior Firpo i Aleñá són els futbolistes del primer equip que han viatjat fins a Cartagen per a l'enfrontament amistós d'avui, juntament amb una gran quantitat de jugadors del filial, entre els quals es troben joves promeses com Carles Pérez o Riqui Puig.

La baixa més destacada és precisament la d'Ivan Rakitic, que no ha anat amb la selecció i no estarà disponible per al partit per una lesió al tendó d'Aquil·les que es va fer tot entrenant-se amb el Barça.