La segona prova dels Sis Dies d'enduro a Portimao (Portugal) va ser igual de reeixida per al pilot surienc Josep Garcia, que a nivell individual segueix sent un dels pilots destacats de la prova. Amb la KTM, va tornar a ser el guanyador en la seva categoria (Enduro 1), però va tornar a quedar en segon lloc a l'escratx, darrere de la Husqvarna de Daniel Sanders.

De moment, Garcia és el millor pilot de la delegació estatal en aquests sis dies d'enduro, ja que és molt superior en els registres respecte als seus companys d'equip. Actualment es troben en sisena posició de la categoria Trofeu per equips, el títol important a guanyar en els Sis Dies d'enduro, i els australians, amb Sanders al capdavant, són els primers.

La manresana Mireia Badia no ha començat els Sis Dies d'enduro tan bé com en la resta de competicions d'aquesta temporada. No obstant això, els seus resultats són els millors de l'equip estatal femení i en la prova d'ahir es va notar una evolució positiva respecte al primer dia (que va ser desena) i va ser sisena, a només un segon de pujar al podi. Badia és la setena a la general i l'equip és cinquè.