Només un partit del grup A, el del Bàsquet Manresa, es va jugar ahir. I era entre els dos equips que estaven situats en els darrers llocs. El que encara no havia guanyat cap partit, el Lietkabelis lituà, es va estrenar vencent per 98-83 els polonesos del Torun.

L'ala-pivot croat Zeljko Sakic, exjugador del Manresa, va ser de forma ben indiscutible l'home del partit, amb els seus 32 punts que van arribar amb una sèrie de 5/9 en tirs de dos, 5/8 en triples i 7/7 en tirs lliures. Fins al darrer quart, amb un parcial de 30-20, l'equip lituà no va assegurar el triomf.

Avui, a banda del partit del Baxi a Israel, se'n disputaran dos més. El Türk Telekom, un dels líders del grup, juga de local amb el Filou Oostende belga. També té partit al seu pavelló el Dinamo Sàsser, que té ara mateix igual balanç de 3-1 que el Manresa i el conjunt turc. El seu adversari és l'Estrasburg, que està amb 2-2 i, teòricament, és un dels favorits per assolir una de les quatre primeres places.

Victòria del Saragossa

L'únic equip de la lliga Endesa que tenia ahir matx de Champions era el Casademont Saragossa. L'equip aragonès rebia al Príncipe Felipe el Dijon, líder imbatut del grup D. Els jugadors de Porfi Fisac es van endur una convincent victòria per 75-70 i van destacar els 20 puns que va anotar Robin Benzing i els 17 que va aportar Nemanja Radovic. Fins ara el Casademont acumula tres victòries i dues derrotes.

En el grup C, un Iberostar que ha guanyat els seus 4 partis juga a Tenerife, avui, amb el Gaziantep turc. I en el B, el San Pablo Burgos visita Atenes per enfrontar-se a l'AEK. L'equip de Joan Peñarroya passa per una ratxa ben dolenta de resultats, 6 derrotes seguides ha encaixat entre la Champions i la lliga Endesa.

Ahir, en partit de l'Eurocup, el MoraBanc Andorra va guanyar a

la pista alemanya del Ratiophram Ulm per 87-99. Aquest dimecres, el Joventut, també en l'Eurocup, té partit a la pista de l'equip italià del Brescia Leonessa.