Sant Fruitós de Bages va rebre el penúltim trial del campionat social del Moto Club Manresa. Un trial molt treballat a nivell tècnic amb zones molt complicades on la gran majoria de pilots van penalitzar més del que és habitual en ells. Terrenys molt inclinats i amb molta poca tracció eren els principals inconvenients als quals els corredors havien de fer front.

Pel que fa a les classificacions, a Sant Fruitós de Bages, en categoria nivell verd, els tres primers van ser: Josep Sala (Montesa) amb 20 punts, Raül Vall (Sherco) amb 24 i Josep Fàbregas (Gas Gas) amb 25; en nivell vermell va imposar-se Jordi Estany (Beta) 42; en nivell blau domini de Ricard Alcaraz (Sherco) amb 25, seguit d'Albert Muñoz (Beta) amb 28 i Elisabet Solera (Gas Gas) amb 36; en nivell groc, Roger Serra (Beta) amb 14, Joan Venceslao Cusidó (Montesa) amb 21 i Pau Giralt (Beta) amb 44; en clàssiques groc, David Cruz (Honda) amb 27 i Josep Jordana (Montesa) amb 36; i en infantil groc, Pau Castias (Gas Gas) va ser el vencedor.

Els respectius líders de les classificacions generals són: Josep M. Gassó (nivell groc) amb 80 punts, Ricard Alcaraz (nivell blau) amb 77, Pere Borrellas (nivell vermell) amb 77, Josep Sala (nivell verd) amb 77, Josep Jordana (categoria clàssiques groc) amb 80, Jordi Tar-ruella (categoria clàssiques verd) amb 40, Pau Castias (infantil groc) amb 80 i Bernat Vendrell (infantil verd) amb 80. El darrer trial serà el proper 15 de desembre a la finca Oller del Mas, on es tancarà el campionat després de set proves al llarg de l'any.