El Reial Madrid va decidir ahir inscriure l'ala-pivot nord-americà Trey Thompkins per a la vuitena jornada de l'Eurolliga, motiu pel qual el seu entrenador, Pablo Laso, el pot convocar per al primer clàssic europeu de la temporada, el duel entre els blancs i el Barça, que es jugarà aquesta nit, a les nou, al WiZink Center.

Els blaugrana són els líders de la competició, amb només una derrota, justament a la pista de l'altre primer classificat, l'AX Milà. El Madrid, per la seva banda, ve de guanyar a Belgrad, però abans havia acumulat tres desfetes. El Madrid té les baixes de Felipe Reyes i Salah Mejri. Per la seva banda, el Barça segueix amb la nòmina d'absències a la posició de base. A més, ahir es va saber que no jugarà Àlex Abrines i Sergi Martínez entra a la convocatòria.

Ahir, en la prèvia, Pablo Laso, el tècnic del Madrid, va comentar que el clàssic «serà especial, com tots, però no serà decisiu de cara a l'Eurolliga. No dictamina com està un equip o com està l'altre. És un partit més en una competició de 34 jornades que aspirem a guanyar, però per un partit no pensarem que estem millor o pitjor que ells».

Avui també es disputen quatre partits més, entre els quals destaca, a la mateixa hora, el que jugaran el Kirolbet Baskonia i el Maccabi. A més, Khimki-AX Milà; Anadolu Efes-Zenit i Panathinaikos-Alba Berlín. Fins demà no juga el València, a la seva pista contra el Bayern.

El Joventut cau contra el Brescia

Derrota del Joventut en el partit de l'Eurocup que va disputar ahir contra el Brescia italià amb un marcador molt ajustat que es podria haver decantat a favor de qualsevol dels dos equips (67-63). D'altra banda, l'Unicaja va guanyar còmodament l'Asseco (91-69).