L'exciclista francès Raymond Poulidor ha mort aquest dimecres als 83 anys d'edat, segons han informat diversos mitjans francesos, després d'haver acusat una "gran fatiga" en les últimes setmanes, motiu pel qual va ingressar divendres passat a l'Hospital Universitari de Llemotges.

El seu estat de salut, que preocupava molt la seva família perquè l'exciclista només responia amb monosíl·labs a les ordres dels metges, havia empitjorat fins que s'ha confirmat la seva mort cap a les 02.00 hores, segons ha informat 'L'Équipe'.

Poulidor, que va acabar segon tres vegades en el Tour de França (1964, 1965 i 1974), va notar fa gairebé un mes que la seva força "disminuïa", segons explica el diari francès 'Le Parisien'.

A banda dels seus tres subcampionats en el Tour de França, Poulidor va quedar cinc vegades en la tercera posició i, a més a més, va guanyar la Vuelta del l'any 1964, per davant dels espanyols Luis Otaño i José Pérez Francés. En l'edició del 1965, va acabar segon perquè l'alemany Rolf Wolfshohl li va arrabassar la victòria en la classificació general.