Resultats de signe diferent per als equips del Manresa RC. El cap de setmana començava amb l'escola de rugbi que es desplaçava a Lleida per prendre part en la trobada d'escoles organitzada per part de l'Inef Lleida.

L'equip sub-14 debutava en la segona fase de la lliga de tercera categoria, i rebia a casa el CR Cervelló. Els nois i noies de la Catalunya Central es presentaven amb 15 jugadors justos, però van fer valer la seva millor experiència per imposar-se 73 a 34. El sub-18 del Catalunya Central jugava el seu primer partit de la segona fase a Tercera Catalana com a local i rebia un vell company de batalla com el Granollers. A priori es pensava en un partit igualat, però el resultat final va ser de 69.

El sènior masculí rebia la visita del FC Barcelona blau (segon equip dels barcelonins), a Manresa. Els locals es presentaven amb nombroses baixes. El partit començava amb un Manresa RC concentrat però, per segona setmana consecutiva, es van quedar amb 14 jugadors per una rigorosa vermella directa. En lloc d'enfonsar-se, els manresans van fer un pas endavant. A la represa s'igualà la intensitat, però els locals no es deixaren sorprendre (24 a 12).

El sub-16 va jugar al camp del Torrella. L'equip local va mostrar-se molt superior, va aconseguir quatre assajos durant la primera meitat i set més a la segona. L'equip femení de la Catalunya Central rebia, a Manresa, el VPC Andorra amb pocs efectius, ja que sortien al camp amb 12 jugadores per 15 de les visitants. El resultat final va ser de 7 a 57.